+34 972 136 057
Informació: 972 136 057
Atenció Comercial: 972 136 057
Escola d'Esquí - Alta Vall del Ter: 619 205 565
Escola d'Esquí - Guies Nordsud: 636 121 505
Escola d'Esquí - Setcases: 621 256 528
Escola d'Esquí - Vertical Emotions: 629 216 507

Descobreix Vallter 

App Vallter

 • L’App de Vallter ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a la estació, tant a l’hivern com a l’estiu.

  Les apps de les estacions d’esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, veure en quin estat es troben les pistes a través de les webcams, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes, fer la recàrrega dels forfets i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Vallter, entre altres coses.

  • INFORMACIÓ EN TEMPS REAL

   Consulta informació en temps real sobre l’estat de Vallter (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts), així com les rutes i activitats que ofereix la estació durant l’estiu.

  • NO ET PERDIS CAP DETALL

   Disposa d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Vallter per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • GUANYA PREMIS AMB ELS NOSTRES CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vallter: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir numerosos premis!

  • TROBA TOTS ELS PUNTS D'INTERÈS

   Accedeix a una completa base de dades de punts d'interès de Vallter (serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions, ofertes actives i dades de contacte.

  • COMPARTEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA

   Enregistra i comparteix la teva  experiència a Vallter: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos.

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades.

  • DISSENY VISUAL - MAPA DE PISTES INTERACTIU

   Evolució dels mapes de pistes tradicionals a una imatge més interactiva i atractiva. Ara pots cercar i filtrar els punts d'interès, rutes i instal·lacions. Tot amb una càrrega ràpida en dispositius mòbils.

  • ESTAT DE PISTES ACTUALITZAT AL MOMENT

   Informació de l'estat d'obertura de les pistes d'esquí i dels remuntadors representats en 3D i que estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de l'estació.

  • Rutes d'estiu

   Les rutes d'estiu de les estacions d'esquí ara disposen de descripció i detalls del perfil de desnivell. Aquest nou sistema està integrat al web de cada estació.

 • Galeria d’imatges

 • Endinsa't en el mapa interactiu de Vallter!

  Amb els mapes en 3D pots trobar de la manera més interactiva tot el que necessites de cada estació. Descarrega't l'app de Vallter!

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vallter
Compra
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.