+34 972 136 057
Informació: 972 136 057
Atenció Comercial: 972 136 057
Escola d'Esquí - Alta Vall del Ter: 619 205 565
Escola d'Esquí - Guies Nordsud: 636 121 505
Escola d'Esquí - Setcases: 621 256 528
Escola d'Esquí - Vertical Emotions: 629 216 507

Descarrega les teves fotos de record 

Photopoint

 • Emporta't el teu record del Photopoint de Vallter!

  Photopoint Marmotes 2.535 m

   
  El Photopoint és una càmera de fotografies que equipa un disparador amb temporitzador. El temporitzador inicia el compte enrere de forma automàtica (emet un so que adverteix de la posada en marxa) a partir que l'usuari/a hi acosta la seva targeta PiriNeu365 a l'espai on s'indica. D'aquesta manera, totes les persones usuàries es poden endur un record gratuït digital del seu dia amb una fotografia que quedarà emmagatzemada i accessible des de la plataforma skiline.cc, a la qual podran accedir mitjançant la creació d'un registre d'usuari i la cerca de les fotografies corresponents amb el número de la seva targeta PiriNeu365. Un cop localitzada, els usuaris podran descarregar i/o compartir la seva fotografia.
   
  El photopoint de Vallter està ubicat en un indret paisatgísticament únic de l'estació: el punt d'arribada del telecadira. Amb vistes panoràmiques al Gra de Fajol, als peus del Bastiments.
   
   
  Quan facis la teva visita a l'estació, emporta't un record!
 • Darreres Fotografies al Photopoint de Vallter

 • Entra el número de la teva targeta Pirineu365 o el codi del teu bitllet del telecadira
  ACONSEGUEIX LA TEVA FOTOGRAFIA
  Aquí
 • Condicions d'ús

  L'informem que en fer ús d'aquest equip de Photopoint, vostè consent que la seva imatge sigui captada i emmagatzemada en format digital per part de Alturos Destinations GmbH (el responsable del tractament) amb domicili a Klagenfurt (Àustria), A-9020, Lakeside B03 i correu electrònic: [email protected] La finalitat del tractament és perquè vostè pugui tenir accés als serveis que s'ofereixen al portal Skiline.

  L'informem que les seves dades podran ser cedides a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb domicili a Barcelona, 08017, C. dels Vergós i correu electrònic [email protected] amb la finalitat de promocionar les activitats d'aquesta empresa. Vostè podrà trobar tota la informació relativa a la protecció de dades, a l'exercici dels seus drets i a les condicions d'ús del present servei, consultant la Política de Privacitat completa, la Declaració de consentiment i els Termes i condicions d'aquest servei a la pàgina web www.skiline.cc

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vallter
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.