+34 972 136 057
Informació: 972 136 057
Atenció Comercial: 972 136 057
Escola d'Esquí - Alta Vall del Ter: 619 205 565
Escola d'Esquí - Guies Nordsud: 636 121 505
Escola d'Esquí - Setcases: 621 256 528
Escola d'Esquí - Vertical Emotions: 629 216 507

Descobreix 

La Vall de Camprodon

 • La Vall de Camprodon, un gran atractiu natural a l'estiu!

  Amb un paisatge típic muntanyenc, la Vall de Camprodon es presenta com un dels racons més emblemàtics on gaudir de la muntanya, la naturalesa i l'aire pur.

   

  Agrupa els municipis de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter, tots i cada un amb les seves pintoresques cases de pedra típiques del Pirineu.

   

  La vall és el recer d'una àmplia varietat de fauna i flora. A banda de la riquesa natural i paisatgística, visitant la Vall de Camprodon descobrireu la seva cultura, l'art i la gastronomia a cada racó.

   

  Esport, aire sa, paisatges, natura, cultura, gastronomia, tranquil·litat... a la vall de Camprodon ho trobaràs!

   

  Per a més informació es pot consultar el següent enllaç

   

  Per a més informació:
  972 740 010
  • Els municipis

   Els municipis

   La Vall de Camprodon està formada pels municipis de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.


   Gràcies a l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i la Mancomunitat, es pot consultar en directe la situació meteorològica del territori a través de webcams.

  • El territori

   El territori

   A l’estiu, la Vall de Camprodon és consolida com un destí turístic de referència. Durant la seva estada, els visitants poden gaudir de totes les activitats lúdiques, culturals i naturals que s’hi poden fer, amb el grup d’amics o la família. Tot i això, es caracteritza especialment per ser l’escenari d’una infinitat de propostes esportives a l’aire lliure, gràcies a les moltes rutes que es poden recórrer, ja sigui a peu o en BTT.


   Per a més informació.

  • El patrimoni de la Vall de Camprodon

   El patrimoni de la Vall de Camprodon

   La Vall de Camprodon compta amb un ric patrimoni natural, gastronòmic, cultural, històric i arquitectònic que no deixa indiferent a ningú:

    

   · Patrimoni natural: La Vall de Camprodon es coneix per la seva diversitat natural, en què es poden viure de ben a prop valors ecològics i paisatgístics típics de l’alta muntanya i del fons de la vall. Més informació.

    

   · Patrimoni històric, arquitectònic i cultural, representat per totes les esglésies, santuaris, ermites, oratoris, mostres d’art, tancats de pedra, jaciments arqueològics, entre d’altres. Més informació.

    

   · Patrimoni agroalimentari i gastronòmic: La tradició ramadera i agrícola, ben present en el territori, és un segell de presentació de la Vall de Camprodon. De fet, la producció i elaboració de producte agroalimentari sempre ha estat un dels motors més importants de la seva economia. Més informació.

  • Indrets d'interès

   Indrets d'interès

   La Vall de Camprodon és el destí ideal per viure l’estiu amb els cinc sentits, ja que ofereix propostes per a tots els gustos. Des d’endinsar-se en el seu passat històric a través d’esglésies o emblemàtics edificis arquitectònics, fins a deixar-se endur pels senders, rutes i paisatges de l’alta muntanya.


   Més informació

 • Imatges de la Vall de Camprodon

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Vallter
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i el correu electrònic per consultar la seva reserva i poder cancel·lar-la o modificar-la.